Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 27 de gener del 2014

Taller de consum de fruita

Avui han vingut tres científiques que ens han explicat com hem de comsumir els aliments. Ens han dit que hem de menjar tres coses molt importants: fruita, cereals i llet.
Ens han ensenyat els aliments que podem menjar i els que no. Per exemple, podem menjar cada dia cereals i llegums, fruita i verdura, llet i productes làctics. També greixos bons com els fruits secs, l'oli d'oliva o el greix del peix. En canvi, no hem de menjar ni llaminadures ni greixos dolents que porten les pastetes.

Hem fet diversos experiments amb dos personatges que eren molt diferents entre ells. La Marieta feia molt d'esport i esmorzava llet, cereals i fruita cada dia. També anava a l'escola en bicicleta i feia exercici cada dia. Bevia molta aigua. En Pepet era tot el contrari. Menjava aliments buits: llaminadures per esmorzar i dinava hamburgueses i frankfurts.
- Hem fet un experiment per fixar-nos en la importància de menjar aliments que ens facin créixer els ossos, ens donin energia o ens regulin el nostre cos.
- Hem fet un experiment per veure com els greixos bons es dissolen i els greixos dolents fan taps a les venes.
- Hem fet una passarel·la on hem classificat les fruites i verdures que podem trobar tot l'any, a la primavera-estiu o a la tardor-hivern. 

Hem acabat amb una cançó que ens ha ajudat a entendre la importància de menjar sa.

"Menja fruita, no cal a corre-cuita!"


2 comentaris:

  1. Que interessants son aquests tallers!! A la Xènia li ha agradat i crec que li han quedat clares moltes coses....faltarà que les posi en pràctica.
    (Xènia Aguado 3r B)

    ResponElimina
  2. La Sònia també s'ho ha passat molt bé, li ha agradat molt. I ho ha entès tot molt bé.

    ResponElimina